BED AND BREAKFAST DEN BOSCH

  backupnext  

 

Bed and breakfast "Onder de Pannen" is gevestigd in een 17e eeuws monumentenpand in het hart van 's-Hertogenbosch.

De bed en breakfast studio ligt op een steenworp afstand van de St. Jans Kathedraal en is gelegen in de Boerenmouw 21. In dit rustige autovrije straatje doorkruist stadsrivier De Binnendieze.

Wanneer u de straat uitloopt, bevindt u zich meteen in het levendige centrum van 's-Hertogenbosch vol met cultuur, restaurants, cafeetjes en vele winkels. Op woensdag en zaterdag een levendige waren- en groentenmarkt.

Het centraal station is slechts op 10 minuten loopafstand van de studio. Eventuele fietshuur daar is mogelijk. Overigens vindt u parallel aan de Boerenmouw in de St. Josephstraat een parkeergarage. Natuurgebied "Het Bossche Broek" bereikt u zelfs al na 5 minuten lopen. Bakkers zijn te vinden in de Hinthamerstraat (1 minuut) waar de Boerenmouw op uitkomt. Voor een bezoekje aan de supermarkt hoeft u slechts 5 minuten te wandelen.

Zoek een B&B in: Amsterdam ... Amersfoort ... Apeldoorn ... Arnhem ... Eindhoven ... Enschede ... Groningen ... Den Haag ... Haarlem ... Den Bosch ... Maastricht ... Nijmegen ... Rotterdam ... Tilburg ... Utrecht