BED AND BREAKFAST DEN BOSCH

  backupnext  
sint jan


Bed and breakfast Sint Jan in Den Bosch

 

Een prachtig appartement,voor twee personen met eigen klassieke opgang , in een monumentaal pand uit de 18e eeuw.

Met privé sanitair , volledig ingerichte keuken en een comfortabele woon ruimte met design-retro- interieur.

Het appartement heeft de rust van de achterkant van de stad maar direct op straat het levendige van deze bruisende stad. Dit alles op loopafstand van hartje centrum ‘s-Hertogenbosch, in een van de oudste hoofdstraten met de monumentale St Jans kathedraal en schuin tegenover het Jeroen Bosch Art Centrum.

Het bed and breakfast appartement bevindt zich op de tweede verdieping aan de achterkant van het huis.

In 1967 zijn op initiatief van winkeliersvereniging Jeroen Bosch te ‘s-Hertogenbosch alle panden in de Hinthamerstraat voorzien van houten naambordjes , zo bestaan er namen als Gesloten hekken, Vergulde toelast, De drie koningen , De witte voet , De Keulse kar en ons pand St Jan.

De B&B St Jan in Den Bosch is de ideale uitvalsbasis voor een dagje winkelen of een bezoek aan ėėn van de musea en de Sint Jans kathedraal, of varen over de Binnendieze onder de stad door. Maar ook om vanuit de stad op de fiets via de polder ”Bossche Broek” het Brabantse land te ontdekken. Ook een wandeling door de polder “Bossche Broek” , slechts 3 min van de kathedraal St Jan en 5 min van bed and breakfast St Jan is een bijzondere ervaring. Waar is hartje stad zo dicht bij de natuur ? Vergeet niet de Bossche Bol te proeven en ėėn van de vele cafés te bezoeken. Reserveer een plaatsje in een restaurant om de dag culinair af te sluiten of bezoek een voorstelling in theater aan de Parade of de Verkade fabriek. Mocht u nog energie over hebben dan is zeker nog een van de vele kroegen open. Denk aan reserveringen vaartocht Binnendieze, Theater aan de Parade, Verkade fabriek en restaurants.

Bed en Breakfast St Jan is zowel voor prive-als zakelijk gebruik ivm bezoek of werk te ‘s-Hertogenbosch zeer geschikt.

Zoek een B&B in: Amsterdam ... Amersfoort ... Apeldoorn ... Arnhem ... Eindhoven ... Enschede ... Groningen ... Den Haag ... Haarlem ... Den Bosch ... Maastricht ... Nijmegen ... Rotterdam ... Tilburg ... Utrecht