BED AND BREAKFAST DEN BOSCH

  backupnext  
in dde witte laars den bosch

 

In de witte laars is een bijzonder bed and breakfast -appartement in den Bosch

U bent van harte welkom in ons historisch pand (ca. 1650) in de binnenstad van 's-Hertogenbosch. In de Witte Laars grenst aan de Uilenburg, het oudste deel van de stad. Aan de andere kant ligt het natuurgebied Bossche Broek op loopafstand.

Het bed en breakfast - appartement biedt u ruimte en rust, zowel binnen als buiten op het terras. Het heeft een moderne sfeer, een beetje grandeur, hoge deuren, een marmeren schouw, mooie oude plafonds en drie openslaande deuren naar het tuinterras. U heeft de beschikking over een huiskamer met keukentje, twee slaapkamers en een badkamer. Geheel privé en alles volledig ingericht. Wifi, koffie, thee en fruit gratis. Fietsenstalling is mogelijk in een afgesloten ruimte.

Ons B&B appartement is bij uitstek geschikt voor een meerdaags verblijf. Prijzen vanaf € 75,-. Bij een verblijf van minimaal 3 nachten door de week (buiten schoolvakanties) 20% korting. Weekendverblijf: minimaal twee nachten.

Zoek een B&B in: Amsterdam ... Amersfoort ... Apeldoorn ... Arnhem ... Eindhoven ... Enschede ... Groningen ... Den Haag ... Haarlem ... Den Bosch ... Maastricht ... Nijmegen ... Rotterdam ... Tilburg ... Utrecht